diumenge, 13 de gener del 2013

L** - Farners, finalment...


Any Nou, objectius nous!
Ens estrenem amb la primera pedalada del 2013 ben matiners i puntuals.
En Xevi, equipat  “d’estrenu” de cap a peus ja tenia molt clares les seves intencions quan m’ha recollit a casa. Venia motivat i ja ben aviat m’ha semblat que volia ritme. Un cop tota l’artilleria electrónica de gps’s, mòbils, pulsòmetres, kms.’s, etc… estaven a punt, hem començat a rodar en direcció a la Granota, lleugers, i agafant calor amb els primers cops de pedal.
Volia fer algún comentari sobre en Fernan, però com que no ens ha donat cap senyal de vida entendrem que el que feia o havia de fer era molt més… Com ho diriem? Deixem-ho… 
Anant parlant sobre nintendos, plays, esqui, i demés converses d’homes quan passàvem per davant l’esglèsia de Riudarenes s’havia fet molt curt el camí. Hem continuat cap a Santa Coloma, hem passat per davant del Magma i hem tombat cap al Balneari. Allà, li pregunto a en Xevi com es troba si té ganes de pujar a Farners i… Ho estaba esperant, que li preguntés.. Hem menjat una barreta "d’algu" que diu que et dóna piles i cap amunt.
En Xevi, anava lleuger i m’esperaba. Jo avui he estat fós. M’ha costat tot molt i no he parat de fer pets podrits. Sort que en Xevi anava a davant…
Ja està. A dalt, visita al Castell, hem fet el turista, ens hem fet fotos i vinga a baixar, que per això hem patit a la pujada.
En el tram que uneix Sant Salvador amb la pujada de pista cap a l’Esparra, hem trobat una cursa de btt, i durant un tall enmig dels corredors, una llàstima perquè el parell de descensos que hem fet haurien estat més ràpids, ens hem situat al costat i ells ens han avançat per l’esquerra. Collons com baixaven! Fernan recordes la tartera aquella per on vam baixar? Doncs déu ni dó!
Ha començat a ploure i per a mi, un viacrucis de tornada cap a casa. Cada miqueta de pujada he patit. En Xevi hauria tirat més però s’ha conformat a adaptar-se al meu ritme, content de si mateix i del resultat del seu equipament.
Deixem unes fotos de testimoni, una miqueta d’aigua i fang, mmmmmmmm!







ah! i la ruta...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada